| FORSIDE | TIL BOKA GROUP A/S |OfficePark Toldbod - Viborg

Flerbrugerhus på 6.000 m², der skaber en flot portal ind til midtbyen, foruden at markere Viborg som driftig erhvervsby samt for at fastholde og tiltrække erhverv til byen.

Ejendommen er en del af et 23.000 m² stort domicil og kontorområde kaldet OfficePark Toldbod.
Huset er lyst og venligt, og udført i pæne stilrene materialer. Ejendommen er i 4 etager med et markant indgangsparti, der er åbent i hele husets højde. I stueetagen tilbydes husets brugere adgang til flotte konferencefaciliteter og fælles lækker kantine. Fra kantinen er der direkte adgang ud til ankomsttorvet.

A+ Tilkørselsforhold og synlighed
Flerbrugerhuset ligger direkte ud til Toldboden, lige over for Banegården og Rutebilstationen og få minutters gang fra gågaden. Der bliver direkte tilkørsel til ejendommen via nyetableret rundkørsel på Toldbodgade. Det medfører optimal tilkørsel og synlighed.

Parkering
Der er opført i p-kælder i 2 etager under ejendommen, så både kunder og medarbejdere har mulighed for parkering.

Lejemålene
Lejemålene er flexible i størrelse. Der er mulighed for at leje fra 500 m² til 6.000 m². Lejemålene er utrolig lyse og venlige og kan fx indrettes med reception, mødelokale med glasvæg, direktionskontor med glasvæg, storrumskontor, åbent thekøkken med spiseplads, arkiv, server og kopirum, toilet og garderobe.

Ejendomsdata

Ejendomstype: OfficePark

Adresse: Toldboden 2, Viborg


Størrelse: fra 500 - 6.000 m²

Pris: 860 kr. pr. m²


Kontakt: Tony Winkel Olesen

E-mail: two@bokagroup.dk

Telefon: 5370 4730


Copyright 2010 © BOKA GROUP A/S  ·  C. F. Tietgens Boulevard 30 1. sal TV  ·  5220 Odense SØ  ·  Tlf.: 4042 7820
Opdateret d. 22.3.2012